O nás

Koncom roka 1992 rozbehla v Prešove svoju podnikateľskú činnosť firma Ing. Jozef Blizman – BEL. Firma sa zameriava na nákup a predaj guľatiny a reziva na výrobu atypických stavebno-stolárskych výrobkov, ako eurookná, balkónové dvere, presklené steny, brány, exteriérové a interiérové dvere neštandardných tvarov a rozmerov.

K ďalším výrobkom patria stupnice, podstupnice, madlá, prahy, parapety z kvalitného mäkkého aj tvrdého reziva – smrek, borovica, buk, dub.
Snahou firmy je presadiť svoje výrobky na domácom aj európskom trhu. Začiatkom roka 1997 bola za účelom komplexného spracovania drevnej hmoty, sušenia a impregnácie reziva a piliarskej výroby založená firma BELHOLZ s.r.o. Firma je vybudovaná v katastri obce Malý Šariš pri Prešove na vlastných pozemkoch, s vlastným výrobno-obchodným areálom, ktorého súčasťou je administratívno-predajná budova, kotolňa, parovňa a sušiarne od rakúskej firmy MÜHLBÖCK a sklad mokrého a suchého reziva.
V ponuke firmy sú stoličky a stoly od renomovaných slovenských a českých výrobcov a tiež prezentuje stavebnostolárske výrobky firmy BEL. Ďalším prínosom pre firmu je pilnica, ktorej výstavba začala v roku 2002, čím je celá výroba realizovaná v jednom areáli, kde sa vykonáva porez guľatiny, sušenie reziva, jeho následný predaj a spracovanie. BELHOLZ s.r.o. je perspektívne založená na spracovaní domácej suroviny drevnej hmoty, riadenej manažmentom s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti výroby a obchodu v drevospracujúcom priemysle. Stratégia podnikateľského úspechu oboch firiem je zameraná na uspokojovanie potrieb zákazníkov v čo najširšej oblasti. Neustále zvyšovanie kvality výrobkov je jedným zo smerov ich aktivít.

BELHOLZ S.R.O., MALÝ ŠARIŠ 377, 080 01 PREŠOV, TEL.: +421 51 771 27 44

Kontaktujte nás

Tu nám môžete poslať Vašu otázku a my sa Vám pokúsime odpovedať najrýchlejšie, ako to len vieme. Odporúčame Vám však použiť náš kontaktný formulár.

Polia označené hviezdičkou sú povinné!

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat